Rakkaudesta JDM-autoiluun

Meistä

Olemme vuonna 2024 perustettu pieni yritys Mäntsälästä.

Japanilaiset autot ovat aina olleet lähellä sydäntä, mutta JDM -maailmassa on viihdytty vasta muutama vuosi.

Kaikki alkoi siitä, kun omaan JDM -autoon tarvitsi uuden avaimen, eikä tarjontaa kotimaasta juurikaan löytynyt. Äkkiä huomattiin, että tarvetta on harrastajien keskuudessa enemmänkin ja siitä se idea sitten lähti…

Tuomme maahan käytettyjä OEM avaimia, jotka tarvittaessa nollaamme ja ohjelmoimme Asiakkaan autoon, mutta tapauskohtaisesti voidaan tarjota myös täysin uutta OEM -avainta tai ns. yleismallin avainta. Kauttamme voi tiedustella myös varaosia tai muuta JDM -autoon tarvittavaa asiaa. Varaosia tuomme maahan tapauksen mukaan uutena tai käytettynä. 

Tarkoituksemme on laajentaa palvelu/tuotevalikoimaa kysynnän mukaan.

Missio

Meidän “missio” on auttaa JDM -harrastajia erilaisten haasteiden kanssa. Vaikka keskitymmekin tiettyihin palveluihin, ei se tarkoita, etteikö uudet haasteet kiinnostaisi myös meitä!

Paras osaaminen meiltä löytyy NIssan -merkkisiin JDM autoihin, mutta otamme mielellämme haasteita vastaan myös muiden merkkien osalta.

Palvelumme eivät myöskään rajoitu pelkästään JDM -autoihin, vaan toki autamme myös auton omistajia, joiden autoja on ollut saatavilla myös Euroopan markkinoilta.

Scroll to Top