Palvelumme

Älyavain

Puuttuuko vara-avain? Ei hätää! Kauttamme saa kattavan valikoiman älyavaimia järkevään hintaan.

Toistaiseksi fyysisen avaimen kopiointi onnistuu vain Mäntsälässä, mutta asiansa osaava lukkoliike kopioi avaimen hetkessä pienellä korvauksella.

 

Autohifi

Oletko tuonut auton Japanista ja olisi mukava kuunnella “hiukan” enemmän kotimaisia radiotaajuuksia?

Autamme mielellämme taustatutkimuksen teossa ja tarvittaessa hankimme tarvittavat laitteet, adapterit ja vaikka hoidamme asennuksen puolestasi.  Suuremmat asennukset, kuten subwooferit, kannattaa asennuttaa erikoistuneessa liikkeessä.

Tuotteet

Kauttamme saa kattavasti erilaisia tuotteita – jotkut suoraan varastosta ja jotkut maahantuotuna, tullattuna verotettuna.

– Rekisterikilven taustalevyt
– JDM varaosat
– Auto Japanista

Vuokraus

Vuokraamme asiakkaillemme laitteita, joista voi olla hyötyä omien projektien maaliin saamiseksi. Valikoimasta löytyy esimerkiksi:

– Tekstiilipesuri
– Höyrypesuri
– Otsonaattori
– Valokuvion testauslaite

FAQ

Kauttamme saa uusia, sekä käytettyjä, mutta ns. nollattuja avaimia. Käytetyt ovat huomattavasti edullisempia ja näiden hinta vaihtelee kunnon mukaisesti. Uusien älyavaimien hinta saattaa olla useita satoja euroja – ilman käyttöönottoa.

Joissakin tapauksissa pystymme kopioimaan vanhan avaimen, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, voimme suositella asiantuntevaa lukkoseppää.

Kauttamme saa varaosanumeron perusteella osia, joita tavalla tai toisella löytyy markkinoilta.

Emme ylläpidä varastoa, vaan hankimme osat tarpeen mukaan yhteistyökumppaneiltamme.

Yhteistyökumppaneita löytyy sekä kotimaasta, että Japanista.

Kauttamme saa rekisterikilven taustelevyjä, jotka on tarkoitettu lyhyelle kilvelle, eli niihin, jotka ovat tuttuja JDM -autoista.

Taustalevy kiinnitetään auton olemassaoleviin reikiin tai tarpeen mukaan reiät tulee tehdä itse. Kilpi itsessään kiinnitetään paikalleen napsauttamalla, eikä kilpeä näin tarvitse pilata poraamalla reikiä.

Emme varsinaisesti myy autohifiä, mutta jos asiakas tarvitsee apua autohifin asennukseen tai valitsemiseen, voimme auttaa tässä.

JDM autot eroavat jonkin verran Euroopan vastaavista malleista, joten adapterien ja muiden osien etsiminen voi olla työlästä.

Tämä on autokohtaista. Joissakin autoissa on järkevintä asentaa uusi soitin “rinnalle” siten, että vanha yksikkö/näyttö tms jää käyttöön ja kamera toimii tämän kautta.

Joissakin autoissa taas on järkevintä poistaa vanha soitin kokonaan, mutta autossa valmiina oleva kamera ei välttämättä ole yhteensopiva uuden soittimen kanssa – edes minkään olemassaolevan adapterin avulla. 

Tällöin järkevin tapa on asentaa uusi kamera (mikäli sitä tarvitsee). Monesti tämä on myös edullisempi tapa, kuin adapterin etsiminen, ostaminen ja asentaminen.

Emme myy, emme ole autoliike. 

Voimme suositella maahantuontia harjoittavaa autoliikettä, mikäli auton hankkiminen on ajankohtaista.

Pystymme lukemaan vikakoodit lukemattomista JDM autoista, kunhan autossa on OBD2 -pistoke.

Käyttämämme laitteet pääsee lukemaan koodit myös syvemmältä auton järjestelmistä, joten esim. ABS -koodit saadaan luettua.

Huom! Emme kuitenkaan ole autohuolto, joten emme suorita auton huoltoja.

Scroll to Top